Nieuwe medewerker Marije!

Vanaf 1 januari 2023 komt Marije van den Heuvel ons team versterken! Wij zijn erg blij dat ze onze prakrijk gekozen heeft om met haar ervaring en deskundigheid de kinderen te begeleiden in hun communicatieve ontwikkeling.

Marije stelt zich voor:

Bij mij zijn de kinderen het middelpunt van de behandeling. Met vertrouwen, warmte, plezier en een positieve instelling probeer ik ze te laten stralen. Aan het einde van de dag herinneren ze zich misschien niet wat ik heb gezegd of gedaan, maar wel het gevoel wat ik ze heb meegegeven. Ik kan daarin een verschil maken. Ouders zijn de echte experts van hun kind en dus werk ik graag met ouders samen om het communiceren van hun eigen kind in het dagelijks leven te verbeteren.

Expertise:

  • Articulatieproblemen (PROMPT 1 en 2, Hodson en Paden)
  • Spraak/taalproblemen, ook bij jonge kinderen met bredere problematiek
  • Logopedie bij oudere kinderen met taal- en leesproblemen
  • OMFT

Contact:
06-57696428
m.vdheuvel@kinderlogopediemaasenwaal.nl
werkzaam op maandag, woensdag en donderdag